Om Britt

Jeg er mentor og coach for kvinder, der ønsker mere tid og overskud i en travl hverdag.

Jeg er også mor til tre børn – to drenge og en pige, og jeg er gift med deres far.

Jeg er oprindelig uddannet i bank, og allerede som 19-årig bankelev fandt jeg ud af, at det var en rigtig god idé at være velorganiseret. Det gjorde mig nemlig i stand til at udføre mit arbejde rigtig godt, at studere om aftenen og stadig have tid til familie og venner.

Det blev startskuddet til min store interesse for personlig planlægning, effektivitet og udvikling.

Op gennem årene har jeg læst stakkevis af bøger om de emner, og jeg har prøvet de fleste af teorierne af i praksis.

I en periode på ni år var jeg projektkonsulent og teamleder i et realkreditinstitut, og der fik jeg mulighed for at hjælpe andre med at få mere ud af deres arbejdsdag. Det lærte mig, at der ikke er nogen løsninger, der virker for alle  – for vi er alle forskellige.

Men selvom jeg havde stor viden om, hvordan man får det bedste ud af sin tid, fik jeg alligevel noget at et wake up call, da jeg fik to energiske drenge med kun 19 måneders mellemrum.

Alt for lidt søvn om natten og alt for meget sygdom hos drengene gjorde mig så udmattet, at jeg ikke kunne koncentrere mig om noget som helst.

Og så var der alle de praktiske opgaver. Jeg druknede i vasketøjsbunker og rod, og jeg kæmpede for at få aftensmaden færdig klokken 17.30, hvor børnene var både trætte og sultne.

Jeg følte, at alt var kaos, og sådan havde jeg ikke lyst til, at det skulle fortsætte.

Derfor brugte jeg i lang tid mine daglige togrejser på at finde ud af, hvordan jeg kunne tilpasse de redskaber, jeg brugte på jobbet, så vi kunne bruge dem hjemme til få styr på de praktiske opgaver, og vi kunne få overskud til at nyde vores dejlige drenge.

Nogle af redskaberne virkede, andre gjorde ikke. Men det vigtigste var, at vi fik en meget nemmere hverdag med meget mere overskud – så meget overskud, at vi valgte at få et barn mere.

Siden hen oplevede jeg ofte, at blive spurgt til råds af andre, der også gerne ville have lidt mere styr på deres hverdag. Og hver gang det lykkedes, var jeg mindst lige så glad, som de var.

Jeg havde fundet min passion.

Jeg fik lyst til at leve af min passion, så jeg læste til life- og businesscoach hos Manning Inspire, og startede op som selvstændig i 2010.

Går du også og drømmer om en bedre hverdag, så kig rundt her på siden og download min GRATIS e-guide “9 genveje til en hverdag med mere tid, og mindre stress”. Indtast dit navn og din e-mail her – så kan du downloade e-guiden om få sekunder.

GRATIS e-guide og tips til mere tid og overskud i hverdagen
Close

Få min GRATIS e-guide ”9 genveje til en hverdag med mere tid og mindre stress”

  • + helt konkrete tips til, hvordan du frigør tid til det, der er vigtigst
  • + løbende inspiration til, hvordan du kan få mere glæde ind i hverdagen
  • + direkte besked, når jeg har gode tilbud